Tänään on 19.01.2019 10:54

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Alueen säännöt


PIDETÄÄN KESKUSTELU ASIALLISENA Sivu 1/1 [ 6 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: MARSSEJA
ViestiLähetetty: 17.01.2016 13:38 

Liittynyt: 25.01.2014 18:26
Viestit: 287
Todistettu jälleen on, että kun joukkueen on pelattava lähes aina taitotasonsa ylittäen niin rahkeet eivät yksinkertaisesti riitä kahteen peräkkäiseen voittoon, varsinkin kun on se tuttuakin tutumpi moottorimarssi otteluiden välissä.

Ongelmana on edelleen tehonyrkin puute, joten odotettavissa ei ole kummempaa.

Mikäli sarjapaikka yritetään lunastaa häämöttävien karsintojen kautta, vaatii sekin vahvistuksia, sillä suomi-sarjasta löytyy kyllä taitoa.


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: MARSSEJA
ViestiLähetetty: 17.01.2016 17:19 
Ylläpitäjä

Liittynyt: 29.09.2013 14:19
Viestit: 315
Paikkakunta: Rovaniemi
Minä pidän Jyp "AKAT" tappiota ennemminkin todisteena siitä kuinka idioottimainen mestis nykyään voikin olla. Ensin pelataan kotona ja matkustetaan jyväskylään missä kohdattaan liiga joukkueen farmi joka tarvitsee kipeästi pisteitä nooo ei siinä pukataan porukkaan kentällinen liiga äijiä ja otetaan pisteet kuleksimasta. Kyllä tuohon rumbaan pitäis saada joku roti perkeles!_________________
Ääntä kirnuun!
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: MARSSEJA
ViestiLähetetty: 17.01.2016 19:30 

Liittynyt: 25.01.2014 18:26
Viestit: 287
Säännöt on luotu ymmärtääkseni nostamaan sarjan pelillistä tasoa. Se on vain ymmärrettävä.

RoKin on myös tämä tosiasia ymmärrettävä. Mikäli sitä ei ymmärretä, on paikka suomi-sarjassa, jota kohti ollaan melko vääjäämättömästi menossa.

RoKi niin kuin kaikki muutkin mestiksessä pelaavat joukkueet tarvitsevat niitä lähes liigatasoisia pelaajia, jotka varsin usein ratkaisevat pisteitä tuovat voiton.

RoKi ei ole osannut hommata sitä tehonyrkkiä ja tulos on nähtävissä.


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: MARSSEJA
ViestiLähetetty: 17.01.2016 21:53 
Ylläpitäjä

Liittynyt: 29.09.2013 14:19
Viestit: 315
Paikkakunta: Rovaniemi
Väitän että mestiksen pelillinen taso oli korkeampi suhteessa liigaan siihen aikaan kun farmit eivät sielä jyllänneet. Ne pelaajat jotka seilaavat farmin ja mestiksen välillä pelaisivat nyt mestistä jos farmi pelleilylle tehtäsiin loppu! Tuo on kannattajien silmään kusemista kun annetaan näitten pelle seurojen olla tuolla muitten elättettävänä. Urheilun lähtökohta minun mielestä on se että kaikki lähtee samalta viivalta kilpailemaan, miten se toteuttu sarjassa missä on säälittäviä farmiloisia ja itsenäisä oikeita joukkueita? Muualla suomessa on kannattajat jo aktivoituneet farmi pelleillyä vastaan ja niin pitää tehdä myös täällä Lapissa!_________________
Ääntä kirnuun!
Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: MARSSEJA
ViestiLähetetty: 18.01.2016 15:54 

Liittynyt: 30.09.2013 16:37
Viestit: 101
Taisinpa aihetta sivuta jo reilu vuosi sitten (vai kaksi). Esitin jo silloin, että Rokin tulisi edetä mieluummin pitkällä tähtäimellä, satsata urheilullisuuteen eikä yksittäisten nappuloiden keräämiseen. Pitkäntähtäimensuunnitelma vaatii omistajiltaan pitkäjänteisyyttä ja luotettavaa kumppanuutta niin pelaajiin kuin yhteistyökumppaneihinkin sekä satsausta juniorityöhön.
Rollossa on opinahjoja, puolustusvoimat ym. joiden kanssa yhteistyöllä voitaisiin rakentaa jotain oikeasti pysyvää. Nyt on saatu kabinettipaikka, yritetty löytää vahvistuksia ja heitetty luotettavia pelaajia pihalle täysin peliä ja luottamusta halveksuen. Sana kiirii, ei kiekkopiiri niin suuri joukko ole, ettei tällaiset toimintatavat tule kaikkien tietoon. Tunkua (vahvistuksia) ei myöskään sen takia ole ollut. Rokiin ei luoteta!

Jos olisi toimittu kestävällä pohjalla, ei olisi talousvaikeuksia, joskaan ei myöskään pikavoittoja. Olisi pitänyt hyväksyä, että Mestikseen nousua ennen tulee koko seuran olla riittävän vahva. Seuran on kestettävä myös sarjasta tippuminen, sillä matka jatkuu seuraavanakin vuonna. Nyt matka tuntuu päättyvän aina betoniseinään ja kovalla vauhdilla.
Rollo on niin kaukana muista, että pelaajien luotto seuraan ja päinvastoin on paljon ratkaisevampaa kuin sarjapaikka. Kun seuran toiminta on vankalla pohjalla, sarjapaikka tulee ja säilytetään kun se oikeasti ansaitaan. Kun seura toimii luottamusta herättäen, on sen helpompi toimia niin pelaaja- kuin sponsorimarkinoillakin. Viime tuhosta ei ole opittu mitään.

Mitä farmijoukkueisiin tulee, niin Oulusta alaspäin toimitaan niin kuin toimitaan, välimatkat ovat poronkusemaa lyhyemmät ja sillä siisti. On kuitenkin esimerkkejä vaikka kuinka paljon eri lajeista, että vahva seura pärjää aina ja voi tehdä tällöin molemminpuolista yhteistyötä. Heikko seura on aina muiden pelinappulana ja siksi jää...

Vaikka Roki Hockey elää omaa elämäänsä emoseurasta, sen toimintatavat mielletään koko Rokin toimintatavaksi. Toivottavasti emoseuralla on joskus tulevaisuudessa enemmän (sanan)painoa myös Hockeyn toiminnassa, sillä näin ei voi jatkua...


Poissa
 Profiili  
 
 Viestin otsikko: Re: MARSSEJA
ViestiLähetetty: 18.01.2016 17:58 

Liittynyt: 25.01.2014 18:26
Viestit: 287
Jatketaanpa tätä kirjoittelun marssia.

Taisto puhui jälleen asiaa. On luotava toimintasuunnitelma, jolla on tavoite tulevaisuuteen ja johon olennaisesti liittyy myös junioreiden kehittäminen. Tästä toiminnasta ei liene Kärppien loistavaa toimintaa parempaa tässä valtakunnassa.

Taisto lienee yhtä vakuuttunut kuin itsekin siitä, että edellytykset on, vaan riittävän intensiivinen toiminta puuttuu. Miksi näin?

Uskon tietäväni useitakin epäkohtia toiminnassa. En niitä juuri nyt ala luettelemaan. Niiden aika on hieman myöhemmin.

Seuratoiminnan on oltava sellaista, että seura halutaan kokea omaksi aidon intohimoisesti. Seuraa johtaa puheenjohtaja, jolta seuran jäsenet ja kannattajat odottavat intohimoista suhtautumista lajiin. Mikäli puheenjohtaja ei omaa sellaista, on hän väärä henkilö johtamaan seuraa. RoKiHockey oy:n puheenjohtajalla ei käsitykseni mukaan ole riittävää paloa viedä seuraa määrätietoisesti eteenpäin. Se on erittäin valitettavaa, varsinkin kun hän edustaa koko Lappia SJL:n liittovaltuustossa.

Jos puheenjohtaja ei näe omaa merkitystään ja johtamansa Lapin kiekkoilun lippulaivan merkitystä koko Lapin kiekkoilun kehittämisessä, niin turhaa on taaperrus.


Poissa
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 Sivu 1/1 [ 6 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
Hyppää:  

cron