Switch to full style

Alueen säännöt

asiallista keskustelua!
Lähetä vastaus

Joukkue

28.04.2014 14:44

Mikähän sinisillä on valmentaja- ja pelaajasopimustilanne? Tietääkö kukaan?
Viime kaudella Hirvosen pesti tais varmistua vasta heinäkuussa. S-kiekko ja moni muu kärkijoukkue aloittanut jo treenit. Jos coach ilmestyy vasta heinäkuussa, niin 2-3 kuukautta hukattu taas...Lopputulos tiedetään.
Kesällähän ne mestarit yleensä tehdään, kai... Fysiikkatreenejä pelaajat osaa kyllä vetää mutta joukkue hitsataan kyllä yhteistreeneissä, pelitapa ym.

Re: Joukkue

28.04.2014 16:52

Hannu Erkkilän sopimus ainaskin '14-15' ei muuta

Re: Joukkue

28.04.2014 21:19

Petteri Hirvonen jatkaa valmentajana.

http://www.lapinkansa.fi/Urheilu/119489 ... messa.html

Re: Joukkue

29.04.2014 10:22

Nyt kun suurin vitutus on laantunut halu palata kirnulle pikkuhiljaa palaillee, kopsahtaa hyviä uutisia. Kyllä kerrankin ollaan ajoissa liikenteessä toivottavasti tämä ennustaa myös pelaajaringin vahvistumista jo kesän aikana! Maalivahti uutisia seuraavaksi innolla odottelen joku "nimimies" olis makia! :D

Re: Joukkue

30.04.2014 14:57

Edellisiin on helppo yhtyä; hienoa, että joukkueen rakennus on alkanut jo hyvissä ajoin. Eli tässä ainakin on otettu selkeästi kehitysaskeleita eteenpäin. Ja valmentaja kiinnitetty ensimmäisenä eli Hirvonen jatkaa. Tästä sitten vaan odotteleen pelaajauutisia! :)

Re: Joukkue

13.05.2014 14:38

No joo surkuhupaisa saaga saa jatkoa Jari Nykänen jättää toimarin pestin. Mikähän siinä on ettei mikään ota onnistuakseen oikeen missään mitä RoKi Hockey oy:ssä tehdään... :?: :?: :?: :?:

Re: Joukkue

13.05.2014 17:45

Niin, mitään selityksiä ei ole annettu julkisuuteen... käviköhän tässä niin, että tj:lle selvisi organisaation todellinen tilanne, totesi tilanteen mahdottomaksi, otti ja lähti.

Re: Joukkue

13.05.2014 18:00

Vai oltiinko niin varmoja mestis noususta että palkattiin tj. jo ennen nousun varmistumista ja nyt kun nousua ei tulutkaan niin herättiin todellisuuteen ettei rahat riitä. :o

Re: Joukkue

13.05.2014 18:25

Ehkäpä Nykänen huomasi, ettei se rahan kerääminen niin helppoa ja hauskaa olekaan. Se on haalarihommaa, jossa pitää oikeasti hihat kääriä.

Itse en ole niin huolissani tuosta, vaan siitä ettei pelaajakontrahteja kuulu eikä näy.

Toinen huolenaihe, viime kautta muistellessani, on kehittyykö valmennus ja opitaanko menneen kauden virheistä. Runkosarjan ylivoimaisesti paras joukkue oli henkisesti tyhjä kassi kun poffit alkoi. Kaikki muistaa varmaan sen huutamisen ja syyttelyn määrän peleissä (Hirvonen/Soronen) ja siitä johtuva pelaajien oireilu runkosarjan loppupuolella. Peli-ilo katosi ja virheitä pelättiin enemmän ja enemmän. Runkosarjan voittokin melkein lipesi loppumetreillä. Oliko jo Huumosen poistuminen takavasemmalle oire tästä?

Paljon pitää kyseisen kaksikon muuttaa henkisen puolen valmentamista, tekninen osaaminen lienee kunnossa.

Uutisia odotellessa.....

Re: Joukkue

13.05.2014 18:54

No ei muodostunu kovinkaan pitkäksi Nykäsen pesti toimarina. Puhdasta arvailua, kun ei faktoja ole tiedossa, mutta jotenkin olisin kallistumassa Taiston vaihtoehdon suuntaan; ehkä kiekkojoukkueen vetäminen/johtaminen osoittautui oletettua kovemmaksi työksi, joka vaatii todellista sitoutumista tehtävään. Sikäli suurta vahinkoa tuskin tapahtui, aikaa kauden alkuun vielä on reilusti. Toivottavaa tietty on, että pätevä jatkaja löytyy mahdollisimman pian.
Lähetä vastaus